Kläder för imorgon

NU LÅTER JAG ER HJÄLPA MIG OCH BESTÄMMA KLÄDER TILL IMORGON! VILKEN OUTFIT ÄR SNYGGAST?





Sommarklänning och skjorta





svart klänning, rosa kofta


heejsan

Hinner inte lägga upp några bilder idag, det får bli imorgon istället och då lovar jag att jag gör det!


trööööööööt

Hade studiedag idag, niicee var det! Fanny och jag åkte till stan för att byta lite saker och äta lunch. Men såklart så kunde jag inte hålla mig ifrån alla butikerna. Imorgon får ni se bilder på det jag har köpt! Sen efter att vi var i stan så satt jag mig ute på våran balkong och gud vad varmt det var, brände mig efter typ tjugo minuter haha.. Sen åkte jag på min simträning duktigt värre! Humm undrar om Linn gick på sin fotbollsträning. Nu ska jag måla naglarna sen så ska jag sova.
puss och hej


Detaljer

De här smyckerna bär jag varje dag till allt, utan dem känner jag mig naken.







Klockan är också en favorit men inte lika viktig som armbanden


Ny jacka!



Dagens outfit

                                
                               
                                
Bilderna är dåliga jag vet, men jag har ju bara en vanlig kamera ingen systamkamera som jag egentligen vill ha. Andra bilden ska förställa spetsen på min spetströja..

Kofta, mormors gamla
Linne, hm
Spetströja, lindex



Blommor får mig att tänka på våren



Måndag

Hej alla bloggläsare (tjejerna i min klass)!
Idag var första dagen efter lovet och det märktes. Kände mig trög och allmänt dum i huvudet. Kom inte ens på vad stol heter på engelska, skratta inte åt mig Linn.. Annars var dagen rätt bra. Kul att träffa alla igen. Okej kanske inte alla, men de flesta! Och särskilt en speciell person.. Tiden går fort det är nu mindre än två månader kvar till sommarlovet, det känns bra fast ändå skrämande med gymnasium och allt det där. Fösöker att inte tänka för mycket på det. Men först har vi våren att se fram emot. Det har faktiskt blivit varmt på senaste tiden. Fräknarna börjar komma!


Söndag

Fan, skorna var slut... Alltid samma otur.......  Om man bortser från det med skorna så mår jag bra, är glad och lycklig som aldrig förr! Nu ska jag prova kläder, kanske lägger in lite bilder sen! Ska även visa en jacka som jag fick av min mormor, alltså hennes gamla. Den är sjuukt snygg enligt mig, men jag vill gärna veta vad ni tycker om den. Bilder kommer sen, kanske idag kanske imorgon..


Converse

Har länge velat ha dessa skor, de kommer göra att jag kommer se mina kläder på ett nytt sätt. De kommer skappa nya möjligheter. Och imorgon blir de mina förhoppningsvis. Verkar som om dem är slut i min storlek i hela stockholm. Men jag vet att de finns i vällingby. Så imorgon åker jag dit och köper dem!

Matte

Nu ska jag plugga matte önska mig lycka till. Uppdaterar mer ikväll!
puss


Min hatade men även älskade garderob

För inte så länge sen gjorde jag om mitt rum. Då fick jag även en större garderob, vilket jag gillar! Men nu börjar jag inse att den kanske är lite för liten ändå, och det är helt och hållet mitt fel, jag shoppar föör mycket.. Och sen kan jag inte heller hålla någon snygg ordning, utan jag slänger bara in kläderna. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det och börja städa och fixa den så att den blir som jag vill ha den. Jag tänkte visa er lite före och efter bilder. Men ni får bara se förebilderna en så länge eftersom jag inte har börjat städa ännu.


Ser helt okej ut när den är stängd men när man öppnar den så inser man att det är något som inte är helt okej...


Stökigt, det går knappt att stänga lådorna

Total katastrof

bilden säger väl allt?

När man inte har plats i låderna så slängar man upp kläderna på hyllan..

Ja nu kanske ni ser att jag behöver fixa till detta? Det ska jag verkligen göra någon dag när jag orkar!


Shopping i stan

Dagen igår var superbra! Vädret var underbart, jag hade trevligt sällskap och jag hittade lite snygga kläder. Jag har upptäckt ett nytt intresse, att sitta på en uteservering i timmar och prata med Linn, det är väldigt roligt! Ni borde testa..



Från hm




Från hm den också


Och eftersom jag köpte för över 400 kronor så fick jag ett presentkort på 100 kronor. Jag kunde inte heller låta bli att köpa det snygga nagellacket! Ni kan få se det på sen..


RSS 2.0