Side, Turkiet

Om tolv timmar ligger jag på en strand i Turkiet. Det kommer att bli hur skönt som helst att bara få slappa, äta, sola, bada och shoppa. Hoppas att ni får det bra här hemma i Sverige också men jag tror knappast att ni kommer ha 39 grader hehe.. Skönt ska det bli med värme. Jag ska upp klockan tre så jag måste sova nu... Men vi hörs om en vecka om jag inte har blibit kidnappad av någon turk.
Ha det bra!
puss

Hejsan

Idag blev det en slapp dag med tv, packning, dator, solning och pizza och chips käk. Inte så bra det där med pizzan och chipsen men jag gick ut och gick en timma så det kanske inte gjorde någon ändå... Första dagen på sommarlovet har varit tråkig tycker jag.. Har redan tröttnat på att titta på tv en hel dag. Undrar hur det kommer gå under lovet? Aja är ju typ inte hemma något under sommaren som vanligt.. OCH PÅ LÖRDAG ÅKER JAG TILL TURKIET, OCH DET KOMMER ATT VARA 39 GRADER, JAG KOMMER ATT DÖ ELLER IAF BLI RÖD SOM EN TOMAT.. inte bra. Aja hellre 39 grader och sol än 16 och regn haha. Nu ska jag nog fixa det sista med packningen men vi hörs imorgon ciao!
puss



Kroatien förra sommaren


Igår

Jag slutade nian igår. Det känns underbart, fantastikst och skönt! Men lite tråkigt också fast jag känner att jag inte skulle vilja gå ett år till i södra, skulle aldrig orka det... Så det kommer bli bra! Höjde mig även i sju ämnen! T ex i bild och idrott.. Trodde aldrig att jag skulle kunna få vg i dem ämnena.. Så är grymt nöjd med Mvg i tre ämnen och vg i resten :) Iaf på morgonen var det skolavslutning och på dagen så slappade jag och på kvällen blev det picknick på kristinebergsklipporna och sen blev det judarnskogen.












Linns bilder som vanligt..


Bilder från balen







Bilder från Linns kamera

Skolavslutning

Imorgon är dagen som jag har längtat efter sen jag började sexan. Dagen då jag slutar nian. Visst jag längtar fortfarande men plötsligt känns allt så sorgligt. Fast man kanske inte gillar alla personerna så kommer det ändå vara hemskt att skiljas. Vissa kommer man ju aldrig mer att träffa.. Usch jag tror att jag kommer att börja gråta imorgon. Blir tårögd när jag tänker på det. Man har ju gått tillsammans enda sen sexan, 5 dagar i veckan. Vissa har man kommit väldigt nära och andra inte. Jag har nog hittat världens bästa vänner! Jag älskar er så mycket. Och ja jag älskar min klass 9B också, fast ni är jobbig ibland. Och imorgon händer det. Då går jag ut grundskolan. Och det firas med en picknick med min älskade vänner :D

Berättar om balen sen, nu måste jag fixa mina naglar!

Älskar er mina läsare!


Ängbybadet

Hejsan! Bloggade ju inte igår så nu ska jag berätta vad som hände då. Jag åkte till vällingby och fixade smycken, nagellack, underkläder, krämer, väska och lite annat smått till balen. Sen så köpte jag även avslutningskläder. Lägger upp bild på tisdag. Sen så skulle jag ta livmoderhalscancersprutan. Men sen sa mamma att hon tyckte att jag skulle ta hepatit a och b sprutan också. Så jag var tvungen att ta TVÅ sprutor och jag hatar sprutor. Jag fick feber och illamående av dem........ Jag och agnes skulle ha solat och badat igår vid ängbybadet men det var mulet så det blev inget :( så jag slappade framför tv:n istället. Sen på kvällen var jag med emma, julia och lillasyrran. Vi hoppade studsmatta, jagade hund och lekte på skolgården. En ganska rolig dag ändå. Idag så var det fiiint väder. Jag solade på morgonen och sen så fixade jag picknickmat. Sen gick pannkakan och plätten till ängbybadet och åt mat och glass, badade, var rädda för en svan, pratade, läste tidningar och stekte i fyra timmar.. Det var mycket mycket roligt!!! Och all solning har gett resultat, fast inte så bra resultat... Hela min rygg är sönderbränd, men annars har jag en fin solbränna tycker jag. Nu håller jag på att fixa mig till balen imorgon och det är stressigt!! Plus att jag ska till frisören imorgon från halv fyra till halv fem. Klockan kvart i sex imorgon kommer typ 17 personer hem till mig innan balen. Det ska bli sååå kul! Längtar fast är liite nervös.. Nu ska jag knarka after sun..
puss


Fredag, Lördag

Hejsan alla söta! Förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat blogga....


I torsdags
hade vi sex och samlevnads tema väldigt tråkigt.. Bestämde mig för att skolka sista lektion (könssjukdomar, tackar gud att jag inte gick... äckliga bilder är inget jag vill se! blää) Så jag och Agnes gick och stekte vid ängbybadet i tre timmar och vi badade också. Första doppet i år med badkläder, har redan badat med vanliga kläder hahah! Men det var jättekul och jag brände mig, hudcancer typ.. Har upptäckt ett nytt väldigt konstigt födelsemärke på ryggen det är typ två centimeter långt!? Mamma säger att jag måste gå till doktorn och kolla det.....

Och idag (egentligen igår) så var det en lugn dag. Vi hade sovmorgon, idrott (badade igen!), sen hade vi niornas lunch och sen övade vi på att dansa. Jag måste erkänna att jag är typ proffs på att dansa. Monica tyckte att jag var väldigt bra! Jag och Viktor ägde på bugg!! Jag kom nyss hem från Linn. Hade det trevligt där med Carro, Agnes, Fanny och Limpan!

Förresten jag ska gå med oscar på balen. Det kommer bli grymt!!

kyssar


saras bild.


Värme

Vi slutade tolv idag så jag gick hem och solade i ett antal timmar och lite brun blev man faktiskt! Och det var väldigt varmt idag så det var ju skönt. Hoppas att vi får sluta tidigare i skolan imorgon också, orkar inte med skolan längre.... Nu ska jag se film och äta ben och jerry´s hehe.

puss


Jag har roliga vänner.

Konsert

Idag hade jag fiolkonsert och det var mycket trevligt. Jag och Alice skrattade typ hela tiden, älskar dig! Sen precis innan konserten kom sara, älskar dig också. Sen spelade vi alla låtarna (fyra stycken) och det gick oväntat bra! Klarade alla. Sara och Alice det var roligt att träffa en liten del av era familjer hehe.. Ja man spenderade alltså typ fyra timmar av dagen på en fiolkonsert, gud... Nu har jag just ätit middag och nu blir det ännu mer godis (har ätit hela dagen......) Ha det bra puss


RSS 2.0